Dinamo ima novog trenera!

Dinamo ima novog trenera!

Link na izvornu vijest

Dinamo ima novog trenera! Modri su putem svojih službenih kanala potvrdili stratega koji će preuzeti klupu zagrebačkog kluba, a bit će to – kao i prema najavama proteklih dana – Nenad Bjelica!

Osječanin se vraća na Maksimir nakon nešto više od četiri godine, u tom je razdoblju vodio Osijek te imao nešto kraće ekspedicije u turskom Trabzonsporu i njemačkom Union Berlinu, s kojim je morao raskinuti ugovor zbog povratka u Dinamo. Upravo je to bio razlog Dinamova “odugovlačenja” s objavom Bjelice kao starog/novog trenera.

Debitirat će već u subotu kada će Modri u okviru 8. kola SHNL-a na Maksimiru ugostiti Lokomotivu.

www.abcportal.info

The post Dinamo ima novog trenera! first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?