Ljubušak potpisao za Dinamo

Ljubušak potpisao za Dinamo

Link na izvornu vijest

Ljubušak potpisao za Dinamo

Mladi 17 -godišnji veznjak David Luburić potpisao je ugovor za GNK Dinamo Zagreb te je priključen juniorskoj ekipi modrih.

Za seniorsku ekipu Dinama već je dobio priliku zaigrati u prijateljskoj utakmici protiv NK Trnje Zagreb. Prve nogometne korake započeo je u Bayernu iz Münchena da bi potom prešao u još jednog bundesligaša FC Augsburg. Njegova dobra igra i talent nije prošao ne zapaženo mnogim skautima pa tako i Dinamovim koji su stupili u kontakt sa njegovim roditeljima, rođenim Ljubušacima (Radišići) i tu više nije bilo dileme. Mladi David, iako rođen u Njemačkoj, veliki je navijač Dinama i hrvatske reprezentacije, igra na poziciji veznog i zadnjeg veznog igrača, koristi obje noge iako preferira više lijevu, trkački je izuzetno jak i već sad se nameće u ekipi sa znatno starijim igračima. Nadamo se da će iskoristiti svoj talent kako bismo ga vidjeli u prvoj ekipi Dinama te da će krenuti stopama Stanišića, Sučića, Rakitića i drugih Hrvata rođenih u inozemstvu, koji su kad su za to dobili priliku, izabrali Hrvatsku nogometnu reprezentaciju kao svoju. Naravno i mladom Luburiću je velika želja jednog dana obući hrvatski dres.

Objava Ljubušak potpisao za Dinamo pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?