Lasić: Vladajući pričaju ‘ko je on, nitko ga ne zna, a ja se pitam zašto me se onda boje?

Lasić: Vladajući pričaju ‘ko je on, nitko ga ne zna, a ja se pitam zašto me se onda boje?

Link na izvornu vijest

Večeras (nedjelja) je u Širokom Brijegu u Parku širokobrijeških branitelja održan zadnji predizborni skup HDZ 1990. Iako je bilo burno i dosta prohladno vrijeme, uz rijeku Lišticu se ipak okupio dobar broj simpatizera ove stranke.

Voditeljica programa Marijana Hrkać je pozdravila prisutne i najavila predsjednika GO HDZ 1990 Josipa Pinjuha koji je ujedno i nositelj liste za Gradsko vijeće.

Pinjuh je izrazio zadovoljstvo okupljenim brojem građana spomenuvši lošije vrijeme ali i veliki strah koji je vjerojatno mnoge zaustavio u namjeri da se pridruže danas u Borku.

Pinjuh je također uputio niz kritika vladajućima zbog nerada, korupcije i sličnih stvari. Također je povlačio paralele između Širokog i okolnih susjednih gradova.

Zašto Široki plaća odvoz smeća duplo skuplje od drugih, zašto se vrtić u Ljubuškom 150 a u Širokom Brijegu 300 KM, zašto je Posušje renoviralo stadion za dva mjeseca a Široki godinu dana. Grad se zadužio 750 000 KM za renoviranje a novac ćemo svi morati vraćati.

Ivan Barać je također gradski vijećnik koji se obratio okupljenima. Imao je niz primjedbi na gradsku vlast, čak ih je optužio da su zadnje četiri godine samo krali. Sporno je više od 4 milijuna maraka koje mi nisu nikad objasnili što se dogodilo s njima- rekao je Barać. Dodao je da se u Širokom ništa nije uradilo, ni jedan projekt nije završen, nijedno obećanje vlasti nije ugledalo svjetlo dana. Ni Duhansku stanicu nisu srušili kako treba a kamoli da su tu nešto napravili.

Okupljenima su se još obratili Nedjeljko Rimac, ministar u Vladi FBiH kao i Radoslav Radišić predsjednik ŽO HDZ 1990.

Na kraju uz buran aplauz za govornicu je izišao kandidat za gradonačelnika Žarko Lasić.

‘Ovih dana čujem kako vladajući pričaju – ‘ko je on, nitko ga živ ne zna. Ja se pitam ako me nitko ne zna zašto me se boje- rekao je kandidat Lasić.

‘Spreman sam sa ovom ekipom preuzeti vlast, odgovornost i početi gasiti požar kako bi svima u našem gradu bilo bolje. Ne znam što će nas zateći u uredskim ladicama ali znam kako rješavati pitanja važna za ovaj grad’

I Lasić je kao i svi prije njega pozvali građane na izbore, kako se ne bi propustila prilika da se dogode promjene koje bi Široki pokrenule u boljem i pravom smjeru.

www.abcportal.info

The post Lasić: Vladajući pričaju ‘ko je on, nitko ga ne zna, a ja se pitam zašto me se onda boje? first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?