Izviđač s deset minuta “prave” igre do pobjede u Zenici

Izviđač s deset minuta “prave” igre do pobjede u Zenici

Link na izvornu vijest

Deset minuta igre s maksimalnim pristupom bilo je dovoljno rukometašima Izviđača da u Gradskoj Areni u Zenici pobjede solidnu momčad Čelik Junior i stignu do treće uzastopne pobjede u natjecanju Premijer lige BiH te zasjednu na čelnu poziciju prvenstvene ljestvice.

Izviđač nije dobo otvorio utakmicu, pristup „lako ćemo“ u jednom trenutku prvog poluvremena, doveo ih je u zaostatak od četiri gola (14:10, 25. minuta i 15:11, 26. minuta). U prvih petnaestak minuta igralo se u ritmu „gol za gol“, da bi domaći serijom 7:2 stigli do zabrinjavajuće prednosti po „Skaute“. Do kraja poluvremena nešto agilniji pristup „Skauta“ i zaostatak je smanjen na 2 gola do poluvremena.Nakon što je trenerski dvojca Džolić/Tolić „očitane bukvicu“, svojim rukometašima u stanci između dva poluvremena na parket Gradske Arene u Zenici istrčala je resetirana momčad „Skuta“.

Odličnom igrom u obrani te brzim kontrama koje je vukao kapetan Milan Vukšić „Skauti“ su od -2 na poluvremenu došlo do plus pet u 40. minuti (20:25). Serija 11:4 za deset minuta igre postavila je stvari na svoje mjesto, tako da je rukometašima Izviđača ostalo da rutinskom igrom privedu utakmicu kraju.

Na koncu „Skauti“ su slavili rezultatom 33:28 s čime su potvrdili lidersku poziciju na prvenstvenoj tablici.Milan Vukšić ponovno je briljirao s 10 golova, njemu uz bok bio je Filip Odak s 5 golova, 4 je postigao Matej Šimić te 3 Amer Šahinović.Dobar posao odradili su i vratari Haris Suljević s 11 i Aldin Alihodžić s 3 obrane i 1 jednim obranjenim sedmercem.

Kod domaćina 6 golova postigao je Adin Ćosić, 5 Damir Šabanovoć, a 4 Vuk Lakičević.

Ovog vikenda u sklopu 4. kola Premijer lige u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom odigrati će se derbi susret između dvije neporažene momčadi. Naime “Skauti“ će biti domaćini ove sezone odličnoj momčadi Konjuha iz Živinica.

Premijer liga BiH, sezona 2024/2025, 3. kolo.Zenica, 29.09.2024. u 17:00 sati.

RK ŠR Čelik Junior – RK Izviđač Agram 28:33 (16:14)Zenica, Gradska Arena, 400 gledatelja.

Suci: Jovan Babić i Borislav Bogdanić (Banja Luka).Nadzornik: Boris Šatordžija (Banja Luka).

RK Čelik Junior: Čeljo, J. Beganović, Džakmić 3, Torlaković 2, Jurić, Božović 2, Lakičević 4, Baltić 2, Feka 2, Šabanović 5, Omerović, Delić 2, Ćosić 6/4, A. Beganović, Arnutović, Jaganjac.Trener: Benjamin Čeljo.

RK Izviđač Agram: Alihodžić (3 obrane, 1 sedmerac), Suljević (11 obrana), Vukšić 10/2, Lukenda 1, Odak 5, Šević 1, Šahinović 3, Ljubić 1, Šimić 4, Šaravanja 2, Ćeško 1/1, Semić 2, Bebek, Lasić, Čuvalo 2, Katić 1.

Trener: Ivan Džolić, Milan Tolić.

Isključenja: RK Čelik Junior 6 minuta, RK Izviđač 8 minuta.Sedmerci: RK Čelik Junior 5/4, RK Izviđač 3/3.

Objava Izviđač s deset minuta “prave” igre do pobjede u Zenici pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?