Čavara nazočio svečanoj sjednici Općinskog vijeća Gornji Vakuf-Uskoplje

Čavara nazočio svečanoj sjednici Općinskog vijeća Gornji Vakuf-Uskoplje

Link na izvornu vijest

U obraćanju nazočnima, Čavara je istaknuo iznimnu važnost zajedničkog djelovanja i suradnje s ciljem unaprjeđenja i razvoja Općine. Ocjenjujući kako ovakvi događaji jačaju veze između političkog, gospodarskog i društvenog sektora, Čavara je naglasio da je zadaća politike da stvara povoljan ambijent za razvoj gospodarstva, te potiče suradnju u cilju boljeg budućeg razvoja svake lokalne zajednice i društva uopće.

Na kraju, Čavara je uputio je srdačne čestitke povodom Dana Općine Gornji Vakuf – Uskoplje.

Ovom značajnom događaju nazočilo je mnogo uglednih gostiju iz političkog, gospodarskog i društvenog života Općine, Središnje Bosne i Republike Hrvatske, saopćeno je iz Ureda Čavare. 

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?