Brže i lakše do uredne okućnice. Evo i kako…

Brže i lakše do uredne okućnice. Evo i kako…

Link na izvornu vijest

Kad okućnicu zastru lišće i nečistoća uslijed vjetrovitog vremena, ili kada travnjak prekriju odsječene grančice nakon oblikovanja žive ograde, savjetujemo vam da si olakšate život korištenjem nekog od modela puhača ili usisnih sjekača.

Čišćenje i uređivanje okućnice pomoću puhača i usisnih sjekača brže je i lakše nego upotrebom metle i grablji. Bez obzira uklanjamo li svjež otkos s travnjaka, mokro lišće sa stazica ili nam je zadatak čišćenje velikih brisanih prostora poslije koncerta ili sličnog skupa, STIHL usisni sjekač spremno će usisati i sasjeckati lišće i slične otpatke.

Ponudu opreme za maslinarstvo provjerite klikom na fotografiju…

Čistite učinkovito

Svaki STIHL puhač karakterizira dobra ergonomija i visoke performanse. Stabilna, ali lagana konstrukcija STIHL puhača za lišće i usisnih sjekača osigurava da možete obavljati složene radove čišćenja bez brzog umora mišića ramena i ruku. Osim toga, leđa su rasterećena zahvaljujući  inteligentnom dizajnu. Tako možete izvršavati udobno i bez napora sve zadatke koji su pred vama, dok STIHL uređaji rade koristeći veliku snagu puhanja.

Većina STIHL puhača dizajnirana je za udobno nošenje u ruci tijekom rada, no, tu su i leđno nosivi puhači za odstranjivanje lišća sa posebno velikih površina i za opsežnije zadatke. Inače, u osnovi ponuđen vam je izbor između benzinskih, akumulatorskih i električnih puhača.

STIHL program potražite u Sjemenarni, ovlaštenom STIHL trgovcu

Benzinski, akumulatorski ili električni puhač?

Ako redovito želite čistiti velike površine od lišća i trave, trebali biste pobliže pogledati STIHL benzinske puhače za lišće. Posebno moćni uređaji prikladni su za korištenje npr. vlasnicima kuća, domarima, vrtlarima i kod oblikovanja krajobraza, te komunalnim službama. Zbog velike izlazne brzine zraka kod benzinskih modela, možete učinkovito i s visokom razinom radne udobnosti čistiti nogostupe ili čitava sajmišta.

Rad sa STIHL akumulatorskim puhačima posebno je lak, ne samo zbog male mase uređaja, nego i stoga što su najtiši uređaji te namjene u ponudi. Stoga ove uređaje možete koristiti na svakom području i u bilo koje doba. Bežični puhači lišća s baterijskim napajanjem s nultom emisijom štetnih plinova, s velikom brzinom protoka zraka i visokim radnim učinkom, stvoreni su za poslove čišćenja s niskim nivoom buke u područjima kao što su parkovi, vrtići ili stambena naselja.

Tražite li puhač kojeg biste prvenstveno željeli koristiti u području oko kuće? Tada se preporučuje jedan od STIHL električnih puhača za lišće. Snažan protok zraka u kombinaciji s niskom bukom pri radu čini ove modele idealnim alatom za privatne korisnike i u blizini kuće.

STIHL program potražite u Sjemenarni, ovlaštenom STIHL trgovcu

Usisavanje lišća i sjeckanje zelenog otpada

STIHL leđno nosivi puhači lišća rade na sličan način kao i usisavači, no uz veliku razliku što se lišće ili otpad koji se usisava automatski usitnjava integriranim alatima za rezanje prije nego što završe u spremniku za sakupljanje. Također možete usmjeriti strujanje zraka u drugom smjeru u bilo kojem trenutku i koristiti usisne drobilice kao puhače, ako je potrebno.

Ostaje samo pitanje: benzinski ili električni usisivači lišća?

Kao i kod drugih STIHL uređaja za čišćenje, trebali biste jednostavno pažljivije sagledati svoje individualne potrebe. Električni puhači za lišće idealni su za poslove čišćenja oko kuće. S benzinskim usisivačem za lišće možete djelovati fleksibilnije, imati veću snagu usisavanja i neograničeni radijus djelovanja za uklanjanje i sjeckanje lišća i usitnjenog materijala.

Stihl puhače i usisne sjekače potražite u Sjemenarna agrocentrima, a od Agro Podrške pozivom na broj 063/700-700 zatražite dodatne informacije o ponudi.

Sjemenarnina jesenska ponuda  Klikni za više…

Objava Brže i lakše do uredne okućnice. Evo i kako… pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?