O. James Manjackal ponovno predvodi trodnevnu duhovnu obnovu za Hrvate u Austriji

O. James Manjackal ponovno predvodi trodnevnu duhovnu obnovu za Hrvate u Austriji

Link na izvornu vijest

O. James Manjackal, misionar svetog Franje Saleškog i misionar milosrđa pape Franje, predvodi trodnevnu duhovnu obnovu za Hrvate u Austriji. 

Altheim, Austrija – S radošću najavljujemo duhovnu obnovu pod vodstvom O. Jamesa Manjackala, misionara Sv. Franje Saleškog i misionara milosrđa pape Franje, posebno namijenjenu Hrvatima. Obnova će se održati od 18. do 20. listopada 2024. godine u Rudolf-Wimmer-Halle, Altheim, Austrija, s temom “Duša se moja k tebi, Gospodine, privija, desnica me tvoja drži (Ps 63,9).

Ova posebna duhovna obnova pruža priliku vjernicima da prodube svoju vjeru, dožive duhovni rast te osjete obnovu duha kroz nagovore, slavljenje, molitve za ozdravljenje, Svete mise i klanjanja. Osiguran je prijevod na hrvatski jezik te su u ponudi raznovrsni putni aranžmani iz svih krajeva Hrvatske.

Kotizacija za trodnevnu obnovu iznosi 40€, dok su hrvatski branitelji i djeca mlađa od 12 godina oslobođeni plaćanja. Svećenici, časne sestre, sjemeništarci i novakinje pozvani su da se registriraju putem e-maila na [email protected] za dodatne informacije o svom sudjelovanju.

Prijave za sudjelovanje su moguće isključivo putem službene web stranice događaja www.logos-christi.com, a s obzirom na ograničen broj mjesta, preporučuje se rani upis kako bi se osiguralo mjesto. Na istoj web stranici također je moguće pronaći sve informacije o prijevozu i programu.

Ova duhovna obnova predstavlja iznimnu priliku za duhovno osnaživanje i zajedničku molitvu. O. James Manjackal podijelit će svoje bogato duhovno iskustvo i pouke zajedno uz priliku snažnih molitva za ozdravljenje iza kojih stoje brojna svjedočanstva u posljednjih nekoliko desetljeća. Neka svjedočanstva možete pročitati i na službenoj web-stranici O. Jamesa: www.jmanjackal.net.

Logos Christi na svome YouTube kanalu www.youtube.com/@logoschristi prenosi i prevodi na hrvatski jezik seminare, zagovorničke molitve te nagovore o. Jamesa zajedno uz najnovije informacije o duhovnim obnovama i seminarima.

The post O. James Manjackal ponovno predvodi trodnevnu duhovnu obnovu za Hrvate u Austriji appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?