Drama na Kupresu: Kombi probio policijsku blokadu, uništio nekoliko vozila pa sletio u dvorište crkve

Drama na Kupresu: Kombi probio policijsku blokadu, uništio nekoliko vozila pa sletio u dvorište crkve

Link na izvornu vijest

Danas oko podneva, na cestama u blizini Kupresa, odvijala se prava drama. Radilo se, naime, o policijskoj potjeri za kombijem koji se oglušio na naredbe policije da se zaustavi.

Zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela, policijski službenici su pokrenuli potjeru, a na području Kupresa postavljena je i blokada na cesti.

“Dojavu su primili službenici Policijske stanice Tomislavgrad da se iz smjera Posušja prema Tomislavgradu kreće motorno vozilo Mercedes, kombi vozilo bh. registracijskih oznaka i da postoji osnovana sumnja da je tim vozilom na područje Posušja dovezen veći broj migranata. Policajci su ga pokušali zaustaviti na samom ulazu u Tomislavgrad, no vozač ih je uočio i okrenuo se nazad i krenuo prema Kupresu. Tamo su mu pripadnici Policijske stanice Kupres postavljaju blokadu koja se sastojala od dva policijska vozila”, rekao je za Klix glasnogovornik MUP-a HBŽ Ivica Vrdoljak.

Kombi je uspio probiti blokadu, uzrokujući značajnu materijalnu štetu na policijskim vozilima, ali je vozač nastavio dalje.

“Uputio se u smjeru Šipova. Nedugo nakon što je probio blokadu, nekih tri do četiri kilometra dalje kombi je sišao s ceste u dvorište jedne crkve gdje je također napravio materijalnu štetu. Vozač se nakon toga dao u bijeg no uhićen je nekoliko stotina metara dalje i sproveden u službene prostorije”, dodao je Vrdoljak.

Prema posljednjim informacijama, osim materijalne štete, nema prijavljenih povreda.

Objava Drama na Kupresu: Kombi probio policijsku blokadu, uništio nekoliko vozila pa sletio u dvorište crkve pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?