Kosta K. svjedoči: Osjećao sam se odbačenim, zato sam ih ubio

Kosta K. svjedoči: Osjećao sam se odbačenim, zato sam ih ubio

Link na izvornu vijest

U zgradi Specijalnog suda u Beogradu danas se nastavlja suđenje Miljani i Vladimiru Kecmanoviću, roditeljima dječaka koji je u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar ubio devetero učenika i zaštitara.

Na današnjem suđenju svjedoči i maloljetni ubojica Kosta, koji je oko 9 sati sanitetom doveden u Ustaničku ulicu uz pratnju policije.

Tijekom davanja svog iskaza, Kosta K. je izrekao je rečenicu koja je roditelje ubijene djece ostavila u nevjerici, piše Telegraf.

“Osjećao sam da su me druga djeca odbacila i zato sam ih ubio. Tog 3. svibnja ponio sam pištolj da bih to učinio, ali ipak nisam bio siguran da ću pucati”, rekao je Kosta K.

Kosti je i pozlilo tijekom davanja iskaza, javlja reporter sprskog Telegrafa s mjesta događaja. Točnije, on je promijenio boju, odnosno, pocrvenio je kada mu je postavljala pitanja majka Andrije Čikića.

Sudski liječnici su mu izmjerili tlak, nakon čega je ispitivanje nastavljeno.

Za što se terete roditelji dječaka ubojice?

Otac Vladimir Kecmanović tereti se za teško djelo protiv opće sigurnosti, jer je, kako se navodi, svog tada 13-godišnjeg sina vodio u streljanu i učio ga pucati, a također nije adekvatno čuvao oružje koje je imao u kući. On se nalazi u pritvoru od 3. svibnja kada je priveden.

Majka ubojice, Miljana Kecmanović optužena je za nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja, s obzirom na to da je njezin DNA pronađen na jednoj od čahura u učionici, kao i na gumici za kosu koja je bila vezana za bocu u kojoj je njen sin napravio Molotovljev koktel.

Kosta K. je 3. svibnja 2023. ubio Bojanu Asović (11), Anu Božović (11), Katarinu Martinović (12), Maru Anđelković (13), Emu Kobiljski (13), Sofiju Negić (13), Andriju Čikića (14), Adrianu Dukić (14), Angelinu Aćimović (14) i Dragana Vlahovića (53), a ranjeno je šest osoba.

Objava Kosta K. svjedoči: Osjećao sam se odbačenim, zato sam ih ubio pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?