Četiri mlade osobe poginule u slijetanju vozila u rijeku kod Visokog

Četiri mlade osobe poginule u slijetanju vozila u rijeku kod Visokog

Link na izvornu vijest

Četiri mlade osobe su poginule u slijetanju vozila s regionalne ceste Kakanj – Visoko u mjestu Dobrinje, prenosi Klix.ba. Glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije Aldina Alić nam je kazala da su u vozilu pronađene četiri beživotna tijela. Neslužbeno se saznaje da su poginule četiri osobe, dva muškarca i dvije djevojke dok se jedan mladić, koji je sve prijavio policiji uspio sinoć spasiti. Stradali su iz Kiseljaka i Visokog.

Na mjestu događaja u tijeku je očevid kojim rukovodi dežurni županijski tužitelj. Podsjetimo, sinoć oko 1 sat iza ponoći policija je zaprimila dojavu da se u mjestu Buzić Mahala nalazi muškarac s vidljivim ozljedama i teško komunikativan. Radi se o mladiću 2002. godište koji je satima u polusvjesnom stanju lutao u potrazi za pomoći. Po dolasku na mjesto događaja mladić im je rekao da se sjeća samo da je bio u autu sa još nekoliko osoba te da je vozilo sletjelo u rijeku Bosnu. Potraga za vozilom je okončana jutros oko 4 sata kada je uočeno u rijeci Bosni nakon čega se pristupilo akciji izvlačenja vozila iz rijeke.

Post Četiri mlade osobe poginule u slijetanju vozila u rijeku kod Visokog je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?