Poznati lanac brze hrane otvara prvi restoran u BiH

Poznati lanac brze hrane otvara prvi restoran u BiH

Link na izvornu vijest

Taco Bell, poznati brend meksičke brze hrane otvara svoj prvi restoran u BiH 17. listopada.

Simbol moderne kulinarske kulture, prepoznatljiv po svojoj raznolikoj ponudi, ali i po kultnom statusu koji uživa u popularnoj kulturi, zahvaljujući brojnim filmovima i serijama, tako će dobiti prve objekte u našoj regiji.

Kao dio Yum! Brands grupe, Taco Bell jedan je od vodećih svjetskih restorana brze hrane. Najpoznatiji je po ukusnim tacosima i burritosima, ali i drugim meksičkim specijalitetima s “hrabrim” kombinacijama okusa, kvalitetnim sastojcima te sjajnim odnosom cijene, kvalitete i usluge.

Osim klasičnih jela koja su postala sinonim za lanac, poput Quesarita, ljubitelji meksičke hrane mogu se radovati i posebnim utorcima poznatim kao “Taco Tuesday”, kada se nude jedinstvene ponude i popusti na omiljene kombinacije, navodi Bonjour.

Lanac brze hrane, poznat po svojim autentičnim meksičkim okusima, svoja vrata u BiH otvara 17. listopada na Ilidži, na adresi dr. Mustafe Pintola 2D.

Post Poznati lanac brze hrane otvara prvi restoran u BiH je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?