FOTO: Fantastične rukometašice u 1.utakmici EHF cupa

FOTO: Fantastične rukometašice u 1.utakmici EHF cupa

Link na izvornu vijest

Sjajna podrška sa tribina dvorane Bili brig, od prve minute je motivirala prvakinje BiH da u utakmicu uđu maksimalno angažirano, agresivnom i pokretljivom obranom i brzim kontrama odmah naprave veliku prednost.

Odlična obrana i brza igra u napadu su jednostavno bili prevelika prednost pa su Gruđanke svoju prednost stalno povećavale.

U drugom poluvremenu su sve igračice dobile prigodu za igru, ali je prednost ostala visoka i nedostižna za protivničku ekipu.

Sutra se igra uzvratna utakmica, također u našoj dvorani i u toj utakmici su naše cure i formalno domaćini. Realno je očekivati da će ova druga utakmica biti samo prilika za uigravanje naše ekipe, jer je prednost toliko velika da ne može doći do neizvjesnosti o putniku u 3.kolo EHF cupa.

Kako je i najavljivano stvoreno je sjajno ozračje u dvorani i oko nje, gromoglasno navijanje, te brojni sadržaji koji su organizirani  su zaista jedno veliko osvježenje za grudske prilike.

Velike čestitke našoj ekipi na ovoj velikoj europskoj pobjedi.

Cure i sutra pozivaju svoje navijače da dođu u dvoranu Bili brig da ih podrže i da zajedno potvrde prolazak u 3.kolo EHF European cupa. Za gledatelje će sutra također biti dosta sadržaja, a posebno će biti zanimljivo izvlačenje dobitnika brojnih nagrada u tomboli.

Vidimo se u subotu u 17.00 u dvorani Bili brig u Grudama!

2.kolo EHF European cupa
Youth Union of Athineou – HRK Grude 21:39 (8:23)

Dvorana Bili brig Grude
Gledatelja: 600
Suci: Iount Marian Cazan i Gesur Suliman (Rumunjska)
Nadzornik: Siniša Rudić (Hrvatska)

Youth Union of Athineou:

Panayiota Fiakkou 4, Maria Piroyiati 1, Eleni Gastrinaki 2, Varvara Fiakkou, Rafaela Katsiari 1, Georgia Tryfonos 1, Chrysia Tryfonos 3, Desponia Kkaila, Christina Constatinou 2, Maria Toumpa, Georgia KKaila 3, Theodoula Christofi, Anna Karakiti 4, tonia Katsiari, Antigoni Pedoulidou, Katerina Chasou,

Trener: Apostolos Michael
Sedmerci 2(2)
Isključenja: 12 min

HRK Grude:

Martina Šumelj, Matea Šumelj 6, Nina Marić, Ivona Soldo, Darija Milanović 2, Mia Lugonjić 5, Lea Bošnjak 9, Ina Džidić 1, Šejla Selimić, Anamarija Grizelj, Karla Lovrić 8, Lucija Vistorop 4, Simona Vasileva 2, Hristina Rešetar 1, Zahida Zajmović 1

Trenerica: Zlata Zubac
Sedmerci: 6/7
Isključenja: 10 min

Post FOTO: Fantastične rukometašice u 1.utakmici EHF cupa je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?