Temu: “Koristimo sveobuhvatan pristup kontroli kvaliteta”

Temu: “Koristimo sveobuhvatan pristup kontroli kvaliteta”

Link na izvornu vijest

U Temu-u koristimo sveobuhvatan pristup kontroli kvaliteta na našoj platformi koji je usklađen sa zahtjevima tržišta na kojima poslujemo, poručili su iz tvrtke Temu u Europi.

Proces počinje onboardingom prodavača, pri čemu se od njih traži da dostave potrebnu dokumentaciju. Osim toga, oni potpisuju sporazume kojima potvrđuju svoju posvećenost sigurnosti proizvoda i pridržavanje propisa relevantnih za njihova tržišta. Temu podržava ovaj proces pružanjem smjernica i resursa o zahtjevima usklađenosti za različita tržišta.

Nakon što se prodavači uključe, od njih se traži da dostave sveobuhvatne informacije o proizvodu, uključujući opise, broj modela/serije, trgovački naziv, cijene, slike i relevantne dokumente ako je primjenjivo.

Provode se nasumične provjere na licu mjesta kako bi se potvrdilo da fizički proizvodi odgovaraju njihovim opisima i da su u skladu s relevantnim standardima. Ovo uključuje provjeru ambalaže, etiketa i sigurnosnih oznaka. Ako se sumnja na potencijalnu neusklađenost proizvoda, Temu poduzima brze mjere, što može uključivati ​​suspendiranje liste, traženje dodatne dokumentacije ili potpuno uklanjanje proizvoda.

Pomoć nakon prodaje: “Temu nudi u realnom vremenu i brze odgovore 24/7 na svom kanalu za korisničku podršku. Više informacija potražite ovdje.

Post Temu: “Koristimo sveobuhvatan pristup kontroli kvaliteta” je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?