EHF EUROPEAN CUP: RK Izviđač Agram zaslužena pobjeda u prvoj utakmici 2.kola

EHF EUROPEAN CUP: RK Izviđač Agram zaslužena pobjeda u prvoj utakmici 2.kola

Link na izvornu vijest

Odlične vijesti stižu iz Italije, naši momci pobijedili su u gostima i odličnu vijest podijelili na društvenim mrežama ⬇

Izviđač je slavio 39:38, na poluvremenu je bilo 21:19 za domaćine.

Najefikasniji u redovima Izviđača bio je Diano Ćeško s osam postignutih golova, Luka Bubalo postigao je šest, Milan Vukšić i Marijan Šaravanja po pet, Filip Odak i Matej Šimić po četiri, Matej Ljubić tri, Luka Šević dva te po jedan Zvonimir Lukenda i Amer Šahinović. haris Suljević upisao je devet obrana.

Najefikasniji u redovima domaćina bio je Dino Hamidović koji je postigao 14 golova.

Izviđač je odlično ušao u utakmicu i poveo 6:2, držao je vodstvo od tri, četiri gola razlike te vodio 8:4 i 11:7. Međutim domaćini uspostavljaju ravnotežu i stižu do 13:13. I jedni i drugi drže uspostavljenu ravnotežu do pred kraj prvog poluvremena, odnosno do 18:18, međutim tada se domaćini “odljepljuju” na dva gola razlike i odlaze na poluvrijeme s prednošću od 21:19. Početkom drugog poluvremena momci sa Sardinije predvođeni Dinom Hamidovićem u nekoliko navrta odlaze na tri gola razlike, bilo je 23:20, 24:21 i 25:22. Tada “Skauti” postižu tri gola za redom i izjedačuju na 25:25. Ponovo se igra izjednačeno do 31:31. Tada Izviđač ubacuje u brzinu više, postiže četiri gola za redom i stiže na 35:31. Domaćini su do kraja pokušavali i uspijevali smanjiti rezultat, ali nikad stići do željenog neriješenog rezultata ili pobjede. Uspijevali su doći na 35:36, 36:37 i 37:38, ali sve je to bilo premalo za neki preokret. Pred kraj je Izviđač vodio 39:37, a domaćini smanjili na konačnih 38:39.

Radio Ljubuški

Objava EHF EUROPEAN CUP: RK Izviđač Agram zaslužena pobjeda u prvoj utakmici 2.kola pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?