POSKOCI OSVOJILI 14 MEDALJA U LIVNU

POSKOCI OSVOJILI 14 MEDALJA U LIVNU

Link na izvornu vijest

U subotu 18.10.2024. godine održao se međunarodni taekwondo turnir Livno open 2024 na kojem je nastupilo 250 natjecatelja iz 30 klubova sa prostor Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Taekwondo klub Poskok iz Posušja nastupio je sa 20 natjecatelja koji su se izborili za 14 medalja, 3 zlatne, 5 srebrnih i 6 brončanih medalja.

Zlatne medalje su osvojili Elena Zlopaša u disciplini kick, a u sportskoj borbi Anđa Tomić i David Milićević. 

Srebrne medalje su osvojili Domagoj Topić i Marija Ljubica Pirić u disciplini kick, u sportskoj borbi Jozo Bakula, Mija Begić i Lucija Pirić. 

Brončane medalje su osvojili Laura Mijatović u disciplini kick, u sportskoj borbi Marko Bakula, Anamarija Miličević, Filipa Bakula, Ana Galić i Lucija Barać.

Poskoci su nastupili pod vodstvom trenerica Mihaele Senjak i Lucija Bašić te trenera Karla Galića i Petra Bobana. 

Ovaj turnir je bio humanitarnog karaktera s ciljem prikupljanja financijske pomoći za članove Hrvatskog taekwondo kluba Hvojnica iz Fojnice koji su pretrpili štetu u poplavama koje su pogodili Fojnicu i ostala mjesta u BiH.

Objava POSKOCI OSVOJILI 14 MEDALJA U LIVNU pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?