Rukometašice Gruda slavile u Mostaru

Rukometašice Gruda slavile u Mostaru

Link na izvornu vijest

Rukometašice Grude gostovale su u Mostaru kod HŽRK Zrinjski i slavile rezultatom 42:32.

Od samog početka utakmice Gruđanke su pokazale da su došle po pobjedu i bodove.

Obrana je funkcionirala odlično, a ono što bi i prošlo kroz obrambeni zid sigurno bi rješavala Martina Šumelj koja je do 19. minute svega tri puta morala vaditi loptu iz mreže. Iako napad u prvih 10-ak minuta nije bio najučinkovitiji ipak je u 19.minuti rezultat na semaforu bio 3:12. Do kraja poluvremena prednost ekipe iz Gruda penjala se i do +11 da bi se na odmor otišlo kod rezultata 11:20.

Drugo poluvrijeme su Gruđanke odigrale rutinski, uz dosta promjena u sastavu i sustavu igre. Prednost je bila stalna i kretala se do +13 , da bi na kraju utakmica završila rezultatom 32:42.

Nadolazeći vikend se ne igra Premijer liga zbog reprezentativnih utakmica, a nakon toga naše HRK Grude igre protiv Borca u Banja Luci.

Post Rukometašice Gruda slavile u Mostaru je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?