Krenula sezona zamjene guma, pogledajte koliko su poskupjele

Krenula sezona zamjene guma, pogledajte koliko su poskupjele

Link na izvornu vijest

Od prvog studenoga službeno stupa na snagu zakon o obveznoj zimskoj opremi na vozilima. Posjedovanje zimske opreme, bez obzira na vremenske uvjete, obvezno je do 1. travnja sljedeće godine.

Ipak, pored ove obaveze, sve vlasnike automobila dočekale su i nove cijene guma, kao i usluga zamjene. Gume će, u ovisnosti od veličine, poskupjeti od 10 do 25 posto, a isto toliko i usluge zamjene. Osim toga, poskupljuju i usluge pranja automobila, javlja N1. 
“Gume su već poskupile. Cijene usluge su već na nekim mjestima poskupile zato što su plaće otišle, materijal i sve je otišlo. Nema mogućnosti da ostane ista cijena”, kaže vlasnik vulkanizerske radnje u Sarajevu Muhamed Džaferović.

Objava Krenula sezona zamjene guma, pogledajte koliko su poskupjele pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?