Uspješni kao i uvijek: 14 odličja za karatiste KK Brotnjo-Hercegovina na Prvenstvu Hrvatske

Uspješni kao i uvijek: 14 odličja za karatiste KK Brotnjo-Hercegovina na Prvenstvu Hrvatske

Link na izvornu vijest

Ovoga vikenda u Jastrebarskom održano je Karate prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste.

U konkurenciji od preko 700 natjecatelja iz 78 klubova, ekipa KK Brotnjo-Hercegovina osvojila je 14 odličja. 

 

Prvaci Hrvatske su Antea Sušac i Patricija Prusina. 

Srebrenu medalju osvojili su: Marta Prskalo, Marija Sofija Juričić i Marta Grgić.

Brončani su Ivano Ivanković, Kristijan Barbarić, David Paponja, Elena Raič, Eva Krasić, Nikola Krasić, Matej Raspudić, Dragana Luburić, Matej Milićević.

 

 

– Čestitamo ekipi na dobrim nastupima za klub i naše Brotnjo. Hvala roditeljima, Općini Čitluk i Sportskom savezu i svim prijateljima kluba – poručili su iz KK Brotnjo-Hercegovina.

 

 

The post Uspješni kao i uvijek: 14 odličja za karatiste KK Brotnjo-Hercegovina na Prvenstvu Hrvatske appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?