Poznata američka glumica i manekenka: ‘Doživjela sam obraćenje dok sam snimala film Listopadsko dijete’ 

Američka glumica i nekadašnja uspješna manekenka Shari Rigse na Instagram profilu predstavlja kao kršćanka. Dijeli svoje svjedočanstvo, pozitivne misli, potiče na molitvu te zahvaljuje na svojem suprugu, braku i djeci, prenosi narod.hr.

Kršćanska dramska umjetnica, redateljica i književnica Shari Rigrođena je 7. lipnja 1960. u Bismarcku u američkoj saveznoj državi Sjevernoj Dakoti.

“Opraštam ti”

Poznata je po filmovima utemeljenim na vjeri, kao što je »Listopadsko dijete« (»October Baby«) u kojem glumi biološku majku djevojke Hanne koja doznaje da je posvojena nakon što je preživjela pobačaj. Kako se približavala sceni u filmu u kojoj čita Hanninu poruku »Opraštam ti«, osjetila je da je Bog s njom te je rekla: »To je bio trenutak s Bogom u kojem je rekao: ‘U redu je, gotovo je, oprošteno ti je.’«

U stvarnom životu Shari je pobacila svoje dijete u vrijeme dok je bila odana porocima sve dok nije spoznala Gospodina, koji ju nadahnjuje i motivira. Žali zbog svojeg čina te svoju priču javno dijeli kako bi pomogla ženama u odluci. Sa suprugom Mattom u braku je 25 godina, imaju dvojicu sinova, aktivno služe u svojoj crkvi te navodi: »Zahvaljujemo Bogu na braku… naš je temelj postavljen na njemu.«

Svestrana umjetnica

Odrastajući u Sjevernoj Dakoti, Shari je sanjala da bude zabavljačica. Već u mladosti se bavila modelingom, te je predstavljala brojne tvrtke kao što su Mercedes Benz, Humira, American West Airlines, Suzuki, Blue Cross/Blue Shield i Cox Cable.

Glumiti je započela u nagrađivanom glazbenom videu, “Slow Fade,” Casting Crowns. Također se pojavila u serijama The Young and the Restless i The Bold and the Beautiful. Njezini dugometražni filmovi uključuju Not Today koji je dobio sedam nagrada uključujući IFFF Spirit Award, te Listopadska beba koju je CNN proglasio jednom od “15 najimpresivnijih izvedbi na kino blagajnama 2012.”

Glavne uloge ima u filmovima Boonville Redemption (glumi Diane Ladd, Ed Asner), Wildflower (glume Cody Longo i Nathalia Ramos), The Journalist (glume Sharman Joshi i Stephen Baldwin), Extraordinary (glume Karen Abercrombie, Leland Klassen i Lindsley Register) i Overcomer (glume Alex Kendrick, Priscilla Shirer i Aryn Wright Thompson).

Shari je zajedno s Claire Yoritom Lee napisala biografiju, Beautifully Flawed, koja je objavljena u veljači 2015., a za ovu je biografiju završen i scenarij. Nedavno je također dovršila novu sedmodnevnu posvetu pod nazivom, Pratite strast, za ponovno izdanje Muke Kristove.

Pisanje

Sharin redateljski debi bio je njezin trailer za knjigu Beautifully Flawed, koju je napisala i producirala. Potom je još napisala i režirala Birdie’s Song, kratki film nominiran za 8 nagrada na 168 Film Festivalu. Lassies for the Salvation Army, The Church That Never Sleeps za Dream Center, i Pursue The Passion kratki video za FOX/ICON, da spomenemo samo neke.

Shari je trenutačno izvršna producentica, scenaristica i redateljica televizijske emisije Dream Center koja se emitira na Daystaru, a nedavno je imenovana direktoricom Broadcast Media za Dream Center. Shari nastavlja pisati svoju seriju knjiga, 3M’s – Mother, Mother-in-Law and Me and Ladies Don’t Smoke, sve dio brenda Beautifully Flawed. Strast joj je pričanje priča koje pokreću, inspiriraju i potiču ljude na akciju.

Također je osnivačica ženske skupine “The Women In My World” koja se fokusira na identitet, svrhu, službu, služenje drugima i život u Hollywoodu. Govori o ovim temama, te o snažnim pojedincima koji svladavaju teškoće, piše narod.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?