Thompson na Facebooku objavio molitvu za 17-godišnjeg sina

MARKO PERKOVIĆ THOMPSON podijelio je na svom Facebook profilu molitvu za svog 17-godišnjeg sina

“Pozivamo sve članove i prijatelje Zaklade biskupa Josipa Langa da se mole za ozdravljenje teško oboljelog sina Marka Perkovića Thompsona, dobročinitelja Zaklade biskup Josip Lang. ‘Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se!'(Mt 7,7), poručio nam je sam Isus Krist, naš Spasitelj i Otkupitelj.

Uvjereni u ove Isusove riječi, molimo dobrog Boga, našeg Svemogućeg Oca Nebeskog da vrati potpuno zdravlje mladom Anti Mihaelu i svima koji su u sličnoj situaciji kad se bore za vlastiti život. ‘Mnogo može žarka molitva pravednikova (Jak S,16), uči nas sv.Jakov apostol. Uvjereni u tu istinu, budimo ustrajni i revni u svojim vapajima, molitvama i postovima Bogu da pomogne mladom Anti Mihaelu i svima drugima koji teško trpe.

Naše će molitve pomoći i nama samima da još više povjerujemo kako nas nije ostavio Bog! Molitva za ozdravljenje Svemogući Bože, naš dobri Oče, moćnim zagovorom naše Nebeske Majke Marije, snagom Kristove žrtve i Njegove prolivene Krvi, pošalji Duha Svetoga, Branitelja,Tješitelja i Iscjelitelja na teško oboljelog našeg brata u vjeri Antu Mihaela i sve koji slično trpe, da ih Duh Sveti ohrabri, ojača, izliječi i vrati im potpuno zdravlje duše i tijela.

Nek se Sila Duha Tvog spusti na sve nas! Neka to sve bude Tebi na slavu,a nama na porast vjere i vječno spasenje. Marijo, Gospe od zdravlja, moli za nas! Amen. (Izmoliti Oče naš, Zdravo Marijo i Slava Ocu. Preporučuje se još i post, djelo milosrdne ljubavi i prikazanje sv. Mise na tu nakanu,tko može). (p. Mijo Nikić)”, piše u objavi.

Podsjećamo, Marko Perković Thompson početkom srpnja je otkazao koncerte zbog bolesti maloljetnog sina.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?