Bayern s 3:0 pobijedio nemoćnu Barcelonu na Nou Campu

U derbiju večeri nogometne Lige prvaka Bayern je na Camp Nou pobijedio Barcelonu sa 3-0 osiguravši prvo mjesto u skupini C, piše hrt.hr.

Bavarci su i prije ovoga kola osigurali prolaz, a ovom pobjedom i “jedinicu”. Barca je pak prije početka susret doznala da je ostala bez osmine finala nakon što je Inter u Milanu porazio Viktoriju Plzen sa 4-0.

Bayern je poveo u 10. minuti golom Sadija ManeaGnabry je sjajnom loptom pronašao senegalskog napadača, koji je za nekoliko centimetara izbjegao zaleđe, a potom izbio pred Barcinog golmana i zabio za 1-0. U 31. minuti nakon još jedne kontre zabio je i Eric Maxim Choupo-Moting.

U 44. minuti engleski sudac Anthony Taylor je dosudio kazneni udarac za Barcu nakon što je De Ligt srušio Lewandowskog. Međutim, nakon VAR provjere promijenio je svoju odluku. Konačnih 3-0 postavio je Benjamin Pavard u sudačkoj nadoknadi. Josip Stanišić je igrao za njemački sastav od 79. minute.

U drugom susretu iz ove skupine Inter je ranije pred svojim navijačima pobijedio Viktoriju Plzen sa 4-0 osiguravši plasman u osminu finala. Za milanski sastav strijelci su bili Henrik Mhitarjan (35), Edin Džeko (42, 66) i Romelu Lukaku (87). Hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića i dalje zbog ozljede nema u Interovoj momčadi.

Uoči zadnjeg kola u ovoj skupini sve je jasno. Bayern je prvi sa 15 bodova, Inter ima 10, Barcelona ima četiri boda i kao sigurna treća nastavit će ovosezonsku avanturu u Europskoj ligi, dok Viktoria ostaje zadnja i završava svoj europski put.

Barcelona je uoči večerašnje utakmice doznala da je izgubila sve izglede za osminu finala Lige prvaka

20:48

Barcelona je uoči večerašnje utakmice doznala da je izgubila sve izglede za osminu finala Lige prvaka. Naime, nogometaši Intera plasirali su se u osminu finala nakon što su u  ranije odigranoj utakmici skupine C pobijedili Viktoriju iz Plzena 4:0. To znači da je Barcelona, neovisno o ishodima svojih još neodigranih utakmica, ispala jer nema šanse za prva dva mjesta u skupini.

Objavljeni su početni sastavi

19:53

Početni sastavi:

BARCELONA (4-3-3) Marc Andre Stegen – Bellerin, Kounde, Alonso, Balde – De Jong, Busquets, Kessie – Dembele, Lewandowski, Pedri

BAYERN (4-2-3-1): Ulreich – Davies, Upamecano, De Ligt, Mazraoui – Kimmich, Goretzka – Mane, Musiala, Gnabry – Choupo-Moting

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?