Nakon prijetnji novinarki CIN-a: To nije prvi incident Zorana Čegara, prije devet mjeseci je pretukao mladića na parkingu

Zoran Čegar, šef Uniformirane policije FBiH, dospio je u središte pozornosti nakon što je u Dubrovniku, gdje mu je počelo suđenje za prevaru državljanina Hrvatske, prijetio novinarki CIN-a, govoreći “Nemoj da ti grkljan iščupam”.

Objavljene su i telefonske prijetnje. No, nije prvi put da Čegar pravi incidente. Podsjetimo, prije devet mjeseci je pretukao jednog mladića, radnika na parkingu u Sarajevu, prenosi Avaz.

Sve su gledale njegove kolege u policijskim uniformama, a na snimci s videonadzora moglo se uočiti kako mladić nije pružao otpor. Čegar ga je tri puta udario u glavu, a onda sjeo u automobil i otišao. 

FUP je zbog toga pokrenuo istragu, baš kao i kantonalno Tužiteljstvo, ali ništa se nije izrodilo iz toga.

Prije tri mjeseca, u srpnju ove godine, dogodio se incident ispred zgrade FUP-a u kojem je sudjelovao Čegar. Tada je zadobio povrede zbog kojih je nosio gips i šancov ovratnik.

Posljednji incident naišao je i na osudu “Bh. novinara”, koji su zatražili hitno sankcioniranje Čegara zbog brutalnih prijetnji novinarima CIN-a, piše dnevnik.ba.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?