Iniesta: Modrić je jedan od najboljih veznjaka ikad 

Legenda Barcelone Andreas Iniesta nahvalio je hrvatskog reprezentativca i igrača Real Madrida Luku Modrića rekavši kako je “jedan od najboljih veznjaka ikad”.

Iniesta i Modrić su vodili velike bitke u dresovima Barcelone i Real Madrida do 2018. godine kada je Španjolac preselio u japanski Vissel Kobe, dok Modrić i dalje sjajno nastupa u dresu Real Madrida u 37. godini.

– Mi smo igrači koji su različitog profila, ali igramo na sličnoj poziciji, kreiramo s loptom i slični u koncepciji igre. On je jedan od najboljih veznjaka koji postoji i koji će postojati. On je referentna točka svoje momčadi i nije lako provesti toliko godina u klubu poput Reala radeći razliku, hvalio je Iniesta Modrića u razgovoru za Diario AS.

Hvalio je i općenito Realovu veznu liniju koja je osvojila brojne trofeje.

– Taj trojac Kroos – Modrić – Casemiro jedan je od najboljih ikad koji je postojao. Osvojili su puno titula i bez sumnje su jedni od najboljih, baš kao i mi u Barceloni. Uživanje koje sam doživio igrajući uz Xavija i Busquetsa više nikad kasnije osjetio, zaključio je Iniesta, prenosi hrt.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?