Razveli se Gisele Bündchen i Tom Brady: Lako podijelili 733 milijuna dolara

Brak je potrajao 13 godina, a razvod samo nekoliko sati, pa su vrlo brzo nakon što je Gisele Bündchen 28. listopada podnijela zahtjev za okončanjem bračne zajednice, ona i Tom Brady ponovno stekli status samaca.

Prema pisanju Page Six, a prenosi to Daily Mail, slavni par, jedna od najbolje plaćenih manekenki svih vremena i legendarni igrač američkog nogometa, brzo se i lako dogovorio oko podjele imovine zahvaljujući “neprobojnom” predbračnom ugovoru kojeg su potpisali prije nego što su se vjenčali 2009. godine.

Njihovo zajedničko bogatstvo procjenjuje se na 733 milijuna dolara, od čega se 26 milijuna odnosi na nekretnine, pri čemu je 42-godišnja Gisele “teška” oko 400 milijuna dolara.

Predbračnim ugovorom koji ne dozvoljava bilo kakve improvizacije dogovorena je zaštita njihovog pojedinačnog bogatstva i pojednostavljena podjela imovine. Gisele i 45-godišnji Brady imaju odvojene biznise pa podjela nije bila komplicirana, najviše se vremena potrošilo na dogovor o nekretninama.

Tvrdi se kako će NFL legenda dobiti puno vlasništvo nad 17 milijuna dolara vrijednom nekretninom na otoku Indian Creek u Miamiju, kojeg često nazivaju “milijarderski bunker”. Gisele i Tom su tu nekretninu na obali kupili 2020. i srušili postojeći objekt kako bi izgradili novi dom, a radovi su još uvijek u ranoj fazi.

Izvori tvrde da će Gisele zadržati njihovu kuću za odmor na poluotoku Nicoya u Kostariki, a navodno je kupila i dvije nekretnine na području Miamija. Nije poznato kako su podijelili kuću na Bahamima, nekretninu u Montani i apartman u New Yorku koji je Gisele poslužio kao utočište kad su se zahuktale priče o razvodu.

Pretpostavlja se da će Gisele i Tom dijeliti skrbništvo nad djecom, 12-godišnjim Benjaminom i devetogodišnjom Vivian. Brady se navodno jako trudio da se problemi nadvladaju i brak opstane, ali je, prema neimenovanim izvorima, bilo prekasno, Gisele mu je dala dovoljno prilika da se stvari srede, ali on ih je propustio.

Gisele je zatražila razvod jer njezin suprug nije pokazivao pozornost koju je ona smatrala da treba pokazivati, željela je da Tom sluša ono što ona ima za reći, ali se to nije događalo. On je bio prezauzet slijedeći svoju strast prema sportu, a kap koja je prelila čašu vjerojatno je bila činjenica da se aktivnoj karijeri vratio samo 40 dana nakon što je ranije ove godine otišao u mirovinu.

– Kad je usred sezone, Brady želi što i većina NFL igrača – živjeti, disati, jesti i spavati nogomet, a on je takav možda i više od bilo koga drugog – kazao je netko dobro upoznat s njegovim navikama i ljubavi prema američkom nogometu, piše slobodnadalmacija.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?