Jest da je dobio, al jesu mu i uzeli: Na Lotu dobio 4,4 milijuna KM, u proračun grada Banja Luke uplaćeno skoro 2 milijuna KM

Dobitnik Loto plus premije u iznosu od 6.288.123 KM, osvojene u 74. kolu Lota javio se u zakonski predviđenom roku u Upravu Lutrije Republike Srpske i nakon redovite procedure isplaćen mu je osvojeni novčani dobitak.

Milijunski iznos sretnom dobitniku, koji je želio ostati anoniman, donijeli si brojevi 7, 10, 16, 18, 19, 24 i 25, a sretno prodajno mjesto nalazi se u jednom tržnom centru u Banjoj Luci, priopćeno je iz Lutrije Republike Srpske.

Iz Lutrije navode da se, na osnovu Zakona o igrama na sreću, za dobitke iznad 100.000 KM, plaća porezna stopa od 30 posto, pa je dobitniku isplaćen novčani iznos od 4.401.686 KM.

Porez na dobitak u iznosu od 1.886.437 KM uplaćen je u korist proračuna Grada Banja Luka, odnosno proračuna jedinice lokalne samouprave u kojoj se nalazi dobitnik, kako je definirano Zakonom o igrama na sreću.

Čestitatmo sretnom dobitniku, a svim ostalim igračima želimo mnogo sreće i dobitaka u narednom razdoblju, naveli su iz Lutrije.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?