Glumac Chris Evans proglašen najseksi muškarcem na svijetu za 2022.

Časopis People u ponedjeljak je proglasio glumca Chrisa Evansa (41) najseksi muškarcem na svijetu za 2022., nakon što je njegov kolega iz Marvelove serije Kapetan Amerika, Paul Rudd istu titulu osvojio 2021., prenosi Večernji list.

Zvijezda filma “The Gray Man” i Marvelova “Captain America” proglašen je ovogodišnjim osvajačem titule u emisiji “The Late Show With Stephen Colbert”.

Evans, 41-godišnji neženja, rekao je kako jedva čeka da vijest podijeli sa svojom najvećom obožavateljicom – mamom.

 “Mama će biti tako sretna”, rekao je Evans u intervjuu za People. “Ponosna je na sve što radim, ali ovo je nešto čime se stvarno može pohvaliti.”

Evansu je s godinama popularnost rasla – od uloge u jednoj od njegovih prvih TV serija, “Opposite Sex”  iz 2000. do uloge Stevea Rogersa/Kapetana Amerike u Marvelovim filmovima o superjunacima. 

Unatoč brojnim holivudskim priznanjima Chris ima brojne želje izvan svoga glumačkog zanata, a uključuju brak i očinstvo. “To je apsolutno nešto što želim”, svojedobno je rekao.

“Ima stvari koje želiš samo za sebe ili samo za svoju obitelj i prijatelje. Najugodniji aspekt u mojoj karijeri trenutačno je osjećaj sigurnosti. Mogu malo usporiti. Osjećam da imam malo više slobode i da se mogu malo više udaljiti od filmske industrije, a i dalje pronaći projekte koji će zadovoljiti moj kreativni apetit kad se vratim”, kazao je.

Priznao je da se još uvijek navikava na novu titulu, no Peopleu je rekao da će se rado osvrnuti na tu čast kad jednom bude star. Proglašenje najseksi muškarca magazin People organizira svake godine od 1985. kada je titulu prvi ponio Mel Gibson, piše Večernjak.

e-hercegovina.com


O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?