U komunikaciji Stojnića i Keljmendija spominje se i jedan novinar. Stojnić pripadnika SIPA-e vodio na ljetovanje

Denis Stojnić, kojem je određen kućni pritvor, a protiv kojeg Tužiteljstvo BiH vodi istragu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo primanja dara radi trgovine utjecajem i međunarodnom prostitucijom, jučer je po naredbi Suda BiH u prostorijama MUP-a Županije Sarajevo prisustvovao otvaranja mobilnih telefona koji su mu oduzeti nakon uhićenja.

Stojnić se dovodi i u vezu s aplikacijom Sky preko koje je povezan putem kuma Elvisa Keljmendija, koji se nakon što je propjevao u Tužiteljstvu BiH brani sa slobode.

Stojnićevo ime spominje se i u komunikacijama s direktorom OSA-e Osmanom Mehmedagićem Osmicom. Zabilježeno je više poruka između Keljmendija i Osmice u kojima se spominje Stojnić.

Zanimljivo je, saznaje Avaz, da se u komunikacija članove ove kriminalne bande na Sky i Anomu spominje i ime jednog novinara koji im je pomogao. Sada se istražuje njegova uloga s članovima ove kriminalne grupe. Točnije, po čijem je nalogu s njima komunicirao i zašto su ga na Sky spominjali.

Osim toga, raspakiranjem aplikacija Sky i Anom otkriveno je da je Stojnić jednog pripadnika Regionalnog ureda SIPA-e vodio na ljetovanje.
e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?