Kim Cattrall: Mlađe je slađe

Glumica Kim Cattrall sa svojim se partnerom Russellom Thomasom pojavila na jednoj dodjeli nagrada u Londonu.

Prošle godine, izašle su nove epizode kultne serije ‘Seks i Grad’ pod nazivom ‘And Just Like That’, a većinu obožavatelja neugodno je iznenadila činjenica da se u novim epizodama nije pojavila legendarna glumica Kim Cattrall koja je utjelovila omiljenu Samanthu Jones, piše story.hr.

Razlog? U seriji se njezin lik preselio u London, a čim su nove epizode izašle, stugli su i novi komentari gledatelja koji su i dalje nezadovoljni Samanthinim odsustvom.

‘I tek tako… Želim gledati samo epizode u kojima je Kim’, ‘Ponovno ću pogledati sve epizode u kojima je Kim’, ‘Ovo je totalno bezveze bez Samanthe’, ‘Serija je užasna i bolje da uopće nije prihvatila ulogu’, glasili su samo neki od komentara na Twitteru, a upravo je njih i sama ‘lajkala’. Slobodno možemo reći da je time dala do znanja što misli o novim epizodama njezine bivše serije…

Inače, Kim je već nekoliko puta u medijima govorila o problemima između nje i ostalih kolegica iz serije, a pogotovo sa Sarah Jessicom Parker s kojom se i javno obračunala na Instagramu.

Naime, kada joj je u veljači 2018. godine preminuo brat, Sarah joj je na Instagramu izrazila saučešće, na što joj je Kim napisala:

‘Ne treba mi tvoja podrška u ovim teškim trenucima… Danas me upitala majka: ‘Kada će te ta licemjerka Sarah Jessica Parker ostaviti na miru?’ Tvoje neprestano pokušavanje samo naglašava koliko si bila okrutna te da si ostala ista. Nešto ću sada raščistiti. Ti mi nisi obitelj. Ti nisi moja prijateljica. I zato ti govorim posljednji put da prestaneš iskorištavati našu tragediju kako bi sebe prikazala u boljem svjetlu’, jasno i glasno napisala je glumica tada.

Danas 66-godišnju Kim rijetko možemo vidjeti u javnosti, zato njezin najnoviji izlazak nije mogao proći ispod radara. Naime, pojavila se na jednoj dodjeli nagrada u Londonu gdje je zasjala u kratkoj crnoj haljinici, ali nije stigla sama.

Crvenim tepihom prošetala je sa svojim partnerom, 16 godina mlađim Russellom Thomasom. Upravo su ove godine njih dvoje proslavili šestu godišpnjicu veze, iako ih gotovo nikada ne možemo vidjeti zajedno u javnosti. 

‘Jako mi je ugodno u njegovoj blizini. Ima odličan smisao za humor i ugodan je za oči. Volim ga i vrijedilo ga je čekati’, rekla je Kim jednom prilikom.

Upoznali su se 2016. godine kada je Kim radila za BBC, a prije njega, pred oltarom je završila tri puta. Prvi put se udala za Larryja Davisa od kojeg se razvela 1979. godine, od drugog se supruga Andre J. Lysona razvela 1989., da bi se 2004. godine razvela od trećeg supruga Marka Levinsona, piše story.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?