Igrala sam u Ljubuškom pa otišla za Njemačku

Hrvatska je izgubila od Slovenije na startu drugog kruga i smanjila svoje prilike za uspješan nastavak Eura. 

Rukometašica Katarina Pavlović debitirala je na Europskom prvenstvu igrajući za Hrvatsku, a i u utakmici sa Slovenkama ju je izbornik Nenad Šoštarić ubacivao u igru kako bi s njom popravio napad.

Ima 27 godina, visoka je 1,80 metara, a dala je i intervju za Večernji kako je završila u rukometu.

– Rođena sam u Čapljini gdje sam i počela trenirati rukomet. U tom gradu nije bilo nijednog drugog sporta. Htjela sam trenirati nogomet, ali nije bilo kluba. Potom sam igrala u Ljubuškom, a kao mlada otišla sam u Njemačku. U Njemačkoj sam stekla puno iskustva, naučila neke nove stvari u rukometu koje ne bih mogla nigdje drugdje naučiti. Bundesliga je vrlo zahtjevno natjecanje gdje se velika važnost pridaje tjelesnoj spremi, izdržljivosti i disciplini u igri. To mi je dosta značilo za korak dalje. Iz Njemačke sam otišla u Gran Canariju, da bih od ove sezone igrala u rumunjskoj ligi – rekla je Katarina.

Brat Dragan igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

– Brat je dobar, vrijedan je, trudi se, napreduje. Drago mi je da ide naprijed. Podrška smo jedno drugome, premda smo zbog obveza rijetko zajedno.

Protiv Švicarske imali ste stopostotan učinak – četiri od četiri sedmerci i jedan vanjski put koji nam je donio bod.

– Trudim se. Želim svaku minutu koju dobijem iskoristiti sto posto. Po prirodi sam strpljiva, ne žurim. U klubu igram drugačije, tamo igram 60 minuta i imam neograničenu slobodu što se tiče šuteva – rekla je Katarina.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?