Krovinović: Suđenje neću komentirati, ali svi su sve vidjeli

Nogometaši Hajduka u posljednjoj utakmici u HNL-u ove godine prosuli su dva gola prednosti te se iz Koprivnice vraćaju sa samo jednim bodom. Nakon utakmice sa Slaven Belupom, od igrača i trenera Hajduka mogle su se čuti kritike na suđenje, piše hrt.hr.

Nakon što je trener Hajduka Mislav Karoglan jučerašnje sudačke odluke Ante Čuline usporedio s onim iz Jugoslavije, veznjak Splićana Filip Krovinović nije želio komentirati suđenje, ali je poslao jasnu poruku:

– Ne znam što da kažem, dugo nisam bio ovako bez teksta. U suđenje neću ulaziti, to neka ostane za druge, ali svi su sve vidjeli i sve znaju. Kao da smo izgubili, gorak je okus u ustima. Imali smo sve.

Osvrnuo se Filip i na utakmicu i činjenicu da su prosuli dva gola prednosti: 

– Kod prvoga gola je bila naša greška, nismo dobro pokrili igrača. Ništa, što je tu je, sada je odmor. Uvijek govorim da nema odustajanja, radit ćemo preko praznika, skupa smo u ovome od početka do kraja. Vjerujem u ove momke i u sve u klubu i oko kluba – rekao je Krovinović nakon utakmice. 

Osjećaj je užasan nakon ovakvog raspleta ističe Krovinović: 

– Nismo izgubili dva mjeseca. Zasluge za to imaju svi treneri, svi fizioterapeuti, svim doktorima, svim igračima…To je poticaj za dalje. Osjećaj nakon ove utakmice je užasan. To je život. Treba raditi i vjerovati da će se vratiti jedan dan. Radije bih da smo dobili 3-0 i da nisam ni zabio, ni asistirao, ali što je tu je… Idemo dalje raditi. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?