Plazibat brutalno nokautirao Catinasa! Rumunj uspavan sredinom prve runde

Antonio Plazibat slavio je nokautom na Glory 82 priredbi, bolji je bio od Raula Catinas desetorangiranog borca Gloryeve teške kategorije. Plazibat i Catinas predvodili su Gloryevu priredbu održanu u Bonnu, Njemačkoj, piše gol.dnevnik.hr.

Splićanin je poboljšao svoj skor na 22 pobjede i četiri poraza i novom pobjedom, četvrtim nokautom u nizu, učvrstio svoju poziciju kao prvog izazivača za teškaški pojas Glorya.

Plazibat je ispunio obećanje, munjevito je ušao u meč i nije kalkulirao, krenuo je sa snažnim krošeima s kojima je kombinirao low kickove. Nije bilo kalkuliranja niti kod Catinasa koji je bacao snažne udarce od samog početka.

Uzdrmao je Plazibat Rumunja sredinom prve runde lijepom kombinacijom koju je završio desnim direktom, Catinas se povukao uz konopce i pokrio duplim dekom, ali Plazibat je agresivno krenuo serijom krošea koji su poslali Catinasa na pod.

Ne samo na pod, već ga je gotovo uspavao, Catinas je završio van ringa, a Bonn je eruptirao. Veliku je podršku Plazibat imao, gotovo cijeli Maritim hotel u Bonnu su napunili Hrvati.

Još jednom je Plazibat dokazao o kojoj se klasi radi, ne kalkulira, ne bira protivnike, a prvaku Verhoevenu je jasno poručio na kraju meča.

”Rico, gdje si j***e? Dolazim ti skinuti glavu.”

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?