Zekić: Ovo je diglo čar Svjetskog prvenstva

Stručni komentator HRT-a Zoran Zekić u emisiji Qatara analizirao je senzacionalnu pobjedu Saudijske Arabije protiv Argentine, piše hrt.hr.

– Ništa nije upućivalo poslije prvog poluvremena, ali zato je nogomet zanimljiv. Argentina je bila izraziti favorit, ali nisu zaslužili pobijediti, to je zaslužila Saudijska Arabija. U drugom poluvremenu nismo vidjeli argentinske napadače, dogodila se prava arapska oluja, Argentinci su bili zbunjeni nakon primljenog gola. Ovo je jako dobro upozorenje i za nas sutra. Ove reprezentacije imaju puno taktičkih problema, ali i europskih štih. No, uz ovakvu trku i intenzitet, pokazali su da mogu. Ovo je diglo čar Svjetskog prvenstva i bit će zanimljivo dalje pratiti.

Saudijci se nakon primljenog gola nisu predavali, nastavili su igrati kao što se nije ništa nije dogodilo.

– U prvom dijelu Saudijci nisu prepoznali ideju Argentine. Nisu dobro pratili prostor iza sebe, dogodila su se zaleđa, ali isto tako se nisu mogla dogoditi, kazao je Zekić.

Saudijci su u drugom licu izašli na drugo poluvrijeme.

– To je bila nevjerojatna energija i zasluženo su došli do slavlja. Zamjene nisu Argentini donijele ništa. Teško se vaditi kada uđeš u takve probleme. Sredina je bila zatvorena. Saudijci su sve to vrhunski odradili, a Argentinci nisu pokazali svoju kvalitetu, zaključio je Zekić.

Pogledajte kako su Saudijci u pet minuta šokirali Argentinu

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?