Bruguera: Hrvatska i Kanada su favoriti

Hrvatska teniska reprezentacija pobijedila je Španjolsku s 2-0 u četvrtfinalu Davis Cupa nakon čega je španjolski izbornik rekao da su oba meča bila izjednačena te da je Hrvatska jedan od favorita za osvajanje naslova svjetskog prvaka, piše hrt.hr.

– Oba meča su bila izjednačena, posebno drugi. No vidjelo se da smo dali sve od sebe i da su se oni morali dobro namučiti da bi nas pobijedili. Zbog toga sam ponosan na svoje igrače, izjavio je španjolski izbornik Sergi Bruguera.

Borna Ćorić je svladao Roberta Bautistu Aguta sa 6-4, 7-6, a Marin Čilić je sa 5-7, 6-3, 7-6 (5) pobijedio Pabla Carrena Bustu pred 9.000 gledatelja u španjolskom gradu Malagi.

– Odigrao sam dobar meč, ali je Čilić bio bolji, izjavio je Carreno Busta na konferenciji za medije.

Španjolske novine AS istaknule su u naslovu: “Okrutan kraj za Španjolsku u Davis Cupu”.

Hrvatska će u polufinalu igrati protiv Australije. U četvrtak su u Malagi na rasporedu preostala dva četvrtfinalna dvoboja. Od 10 sati će na teren tenisači Italije i SAD-a, a početak dvoboja Njemačke i Kanade neće biti prije 16 sati.

– Rekao bih da su favoriti za naslov Hrvatska i Kanada, odgovorio je Bruguera na pitanje koga vidi kao favorita za ukupnu pobjedu.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?