Navijačka groznica u Dohi, navijači će sigurno pobijediti Kanađane na tribinama, uz njihovu podršku očekujemo i pobjedu Vatrenih

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju očekuje drugi ispit na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Nakon 0:0 protiv Maroka, izabranici Zlatka Dalića odmjerit će snage s Kanadom, piše hrt.hr.

Prijenos utakmice možete pratiti od 17 sati na našem Drugom programu i platformi HRTi, piše hrt.hr.


Nagađa se kako bi svjetski doprvaci protiv Kanade mogli imati podršku od oko 2.000 navijača koji su stigli u Dohu sa svih strana svijeta. Mnogi od njih jučer su se sjajno zabavili na prepunom Souq Waqifu. Posljednjih dana hrvatski navijači nisu bili toliko vidljivi, no “crveni kvadratići” su ponovo u središtu pažnje.


– Moramo pokazati puno više, defenzivno je bio dobro protiv Maroka, ali napadački nije. Imamo još dvije prilike i sve je na nama. Svaki igrač mora dati više. Moramo zadržati svoju igru, napasti, to je naš nogomet. Kada izmišljamo nešto drugo, to nismo mi. Pokušat ćemo igrati kao zadnje utakmice u Ligi nacija, te na zadnjih par prvenstava i tada nema straha, poručio je krilni igrač hrvatske reprezentacije Ivan Perišić na konferenciji za novinare dan uoči dvoboja s Kanadom.

Hrvatska nogometna reprezentacija još se nikada nije sastala s Kanađanima, a pobjeda u prvom međusobnom susretu mogla bi trasirati Vatrenima put prema prvom željenom cilju, prolasku skupine.

U drugom susretu iz naše skupine sastaju se Belgija i Maroko s početkom u 14 sati. Nakon prvog kola Belgija ima tri boda, Hrvatska i Maroko po bod, a na začelju je Kanada bez boda.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?