Perišić: Rekao sam ćete vidjeti bolju Hrvatsku, sad se lakše diše

Hrvatska je preokretom pobijedila Kanadu s 4:1, ostvarivši prvu pobjedu na Svjetskom prvenstvu u Kataru te uoči zadnjeg kola i obračuna s Belgijom ima četiri boda, piše hrt.hr.

– Kanada je jako nezgodna ekipa, pogotovo na početku, no svjesni smo svoje kvalitete i znali smo da ako imamo svoju igru da ćemo na kraju pobijediti. Sigurno je ovo olakšanje, ali nikad nismo sumnjali u svoje kvalitete, znamo kakva smo ekipa, puno toga smo postigli. Samopouzdanje nam nikad nije nestalo. Belgija je utakmica koja odlučuje sve, oni se žele izvući nakon današnjeg poraza od Maroka, ali mi gledamo samo sebe. U ovom podneblju poslijepodne je ipak malo lakše, kaže Bruno Petković.

– Odigrali smo odličnu partiju. Doživjeli smo šok nakon dvije minute, ali dobro smo reagirali, ispunili sve izbornikove zadatke i zasluženo pobijedili. Na ovom SP-u ima dosta iznenađenja, svatko može dati gol, ali pokazali smo karakter i snagu, rekao je Marko Livaja, koji je zabio svoj prvi gol na SP-u.

– Kad si dite maštaš da daš ovakav gol na Svjetskom prvenstvu, ali ništa još nije riješeno, slijedi Belgija, iskusna momčad, zaključio je napadač Hajduka.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?