Modrić: Ostavili smo sve na terenu, svi živimo za ovo!

Hrvatski kapetan Luka Modrić rekao je da je presretan nakon što su Vatreni izborili osminu finala Svjetskog prvenstva u Kataru remijem protiv Belgije, piše hrt.hr.

– Presretni smo što smo u osmini finala. Mislim da smo po prikazanoj igri zaslužili, pogotovo u zadnje dvije utakmice. Danas sm odigrali jako dobro. Bilo je trenutaka kad smo teško živjeli, jer smo igrali protiv svjetske ekipe. No, mogli smo i mi utakmicu prije riješiti. Ostavili smo sve na terenu, svi živimo za ovo, od igrača preko stožera do pomoćnog osoblja, na kraju nam se vratilo, rekao je Modrić u prvoj izjavi za HRT.

– Ostvarili smo naš prvi cilj, to je bio prolazak skupine, a sad idemo dalje. Danas smo poakzali da smo vrhunska ekipa i da možemo igrati protiv bilo koga. Tko god nam dođe u osmini finala, protiv nas mu neće biti lako, zaključio je hrvatski kapetan. 

– Očekivali smo tešku utakmicu, ali naš primarni cilj je ispunjen. Očekivali smo prolaz po kvaliteti koju posjedujemo. Sad ćemo se odmoriti i čekamo osminu finala, kazao je Bruno Petković pa dodao:

– Trebala su im tri boda, ali nismo se mi ni povukli, tražili smo pobjedu i tri boda, jer smo znali da neće dobro završiti ako se branimo 90 minuta. Lukaku je bio opasan, no on je takav igrač, izuzetno opasan iako nije dugo igrao.

Hrvatska prolazi u nokaut fazu s drugog mjesta.

– Nemam želja, tko god da dođe neće mu biti lako protiv nas, kao što neće biti lako ni nama, zaključio je Petković.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?