Samovojska: Sve se moglo rasplesti i drugačije

Anton Samovojska i Tomislav Stipić komentirali su u emisiji Qatara šokantan rasplet u skupini E u kojem je Japan svladao Španjolsku 2:1 i tako izborio osminu finala gdje će igrati protiv Hrvatske, piše hrt.hr.

– Predivna večer i još jedan dokaz da je nogomet jedini sport u kojemu je sve moguće. Ako je netko mogao predvidjeti današnji rasplet, skidam mu kapu do poda. Sve se moglo rasplesti i na drugačiji način. Mogle su ispasti i Španjolska i Njemačka, u jednom trenutku je to i bilo. Kostarika je vodila protiv Njemačka i Japan protiv Španjolske. Njemačka je na kraju ipak pobijedila, ali od toga nema nikakve utjehe. Drugi put zaredom Nijemci nisu prošli skupinu. Njemački nogomet volimo, ali reprezentacija je očito u krizu, rekao je Samovojska pa dodao:

– Japan se mnogi shvatiti za poslasticu u ponedjeljak. Sto posto sam siguran da će Hrvatska shvatiti tu utakmicu ozbiljnije nego da je tu bila Španjolska.

Tomislav Stipić smatra da se nakon prvog kruga još više mora cijeniti dosadašnji nastup Vatrenih u Kataru.

– Francuska je izgubila u grupnoj fazi, Argentina, Španjolska, a Njemačka ide doma. Hrvatska je bez poraza prošla i uzela zalet za mnogo više, rekao je Stipić.

U analizi je Stipić rekao da je Španjolska bila limitirana te nije bila opasna za vrata protivnika u drugom poluvremenu.

Samovojska kaže da Španjolci nisu kalkulirali i birali protivnika u osmini finala jer su bili na rubu ispadanja. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?