Vlahović se pri slavlju gola uhvatio za spolovilo

Jednu od najsadržanijih utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru odigrali su Švicarska i Srbija, čime je zatvorena grupna faza prvenstva, piše gol.dnevnik.hr.

Viđeno je pet golova, uz dva potpuna preokreta, ali i drugih sadržaja, posebno onih kakvi nisu toliko karakteristični za nogometne utakmice. No, kad je ona visokih tenzija poput ove, moguće je očekivati uistinu svašta.

Što je značila Vlahovićeva proslava gola?

Mi smo se ovdje odlučili osvrnuti na dvojicu igrača koji su iz sebi svojstvenih razloga odlučili u svoje gestikulacije uključiti vlastito spolovilo.

Prvi od njih je Dušan Vlahović, koji je postigao pogodak za vodstvo Srbije 2:1, čime su oni u tom trenutku preuzeli drugo mjesto na ljestvici.

Napravio je onda napadač Juventusa nešto što inače nije u njegovoj maniri. Tijekom slavlja pogotka uhvatio se preko hlačica za svoj spolni organ. Odmah su se pojavila razna objašnjenja ovog njegovog vulgarnog slavlja.

Poruka širiteljima glasina ili potvrda istih?

Najviše upućenih smatra kako je to bila poruka svima koji su u javnost plasirali informaciju kako je spavao sa suprugom jednog reprezentativnog suigrača. S druge strane, ima i onih koji smatraju kako je Vlahović time htio pokazati da je to istina te kako atmosfera u ekipi uistinu nije dobra.

Što god bio slučaj i razlog, proslava gola na taj način nikako nije prikladna.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?