Giroud: Pustolovina se nastavlja; Szczesny: Vraćamo se tužni i razočarani

Nogometaši Francuske plasmanom u četvrtfinale nastavljaju put ka obrani svjetskog naslova, dok se Poljaci nakon poraza vraćaju kući, piše hrt.hr.

– Pustolovina se nastavlja. U svlačionici smo si rekli da moramo biti ujedinjeni kako bismo nastavili ovo prekrasno iskustvo. Zauzvrat, uspjeli smo pronaći prava rješenja. Mi smo skupina prijatelja i to se vidi. Sretan sam zbog momčadi koja je nagrađena za svoj trud. Put ka uspjehu još uvijek je dug, ali danas ćemo se proveseliti. Nevjerojatno sam ponosan što sam srušio Henryjev rekord po broju golova za reprezentaciju, a nadam se kako ću dodati po još neki. Još je posebnije što sam to napravio na Svjetskom prvenstvu, izjavio je Olivier Giroud, strijelac prvog gola za Tricolore u slavlju 3:1 protiv Poljske u osmini finala.

Poljaci su bili ravnopravni suparnik, no ipak nisu uspjeli iznenaditi branitelje naslova.

– Sutra ćemo se vratiti u domovinu tužni i razočarani. Nadali smo se duže ostati u Kataru, ali postigli smo cilj plasmanom u osminu finala što Poljskoj nije uspjelo 36 godina. Mogli smo i pobijediti da smo prvi zabili gol, ali aktualni je prvak bio bolji. Sve se promijenilo nakon prvog francuskog gola jer je Francuska postala mirnija, a mi pod još većim stresom, rekao je nakon utakmice poljski vratar Wojciech Szczesny.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?