“Livaković je zaslužio ovo. Ne trebamo se bojati za budućnost!”

– Krv mi je sva otišla, nisam mogao ni pljeskati. Sve čestitke, mi smo među osam na svijetu nakon Rusije. Sve što su dali od sebe u 120 i kusur minuta, rekao je Joško Jeličić u emisiji Qatara nakon plasmana Hrvatske u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, piše hrt.hr.

– Trebamo biti hrabri i ne trebamo se bojati za našu budućnost. Jako je kvalitetan Livaković. Sjajan vratar. U ovakvom trenutku izvući ove tri obrane. On je iz Zadra, grada koji je stup naše reprezentacije. Zagospodarili smo terenom i nakon izlaska Luke Kovačića. Istaknuo bih i Lovrena, odigrao je fenomenalnu utakmicu. Barišić je izdržao 120 minuta. Imali smo vratara, mlade snage. Ne trebamo se bojati, hrvatska reprezentacija će nas uveseljavati i dalje, dodao je Jeličić.  

– Čestitke svima, trenerima, stožeru, igračima. Bilo je teško gledati, veliki je umor prisutan. Vidimo da imamo rezerve u ovim igračima s klupe koji su unijeli svježine u produžecima. Svaka čast Livakoviću. Sjajan dečko, zaslužio je ovo, rekao je Nenad Bjelica

– Zadnji koji su ušli donijeli su živosti i sigurnost: OršićMajer. Imamo širinu. Stožerni igrači možda nisu bili na nivou. Gvardiol Lovren su bili izvrsni, dodao je Bjelica. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?