Oglasio se i Ronaldo nakon velike pobjede Portugala

Cristiano Ronaldo jučer je na iznenađenje svih ostao na klupi u utakmici za četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Kataru protiv Švicarske. Portugalci su na kraju razbili Švicarce sa 6:1, a potez izbornika Fernanda Santosa pokazao se kao pun pogodak., piše hrt.hr.

Izbornik Portugala nije htio nakon sjajne predstave svoje momčadi otkriti novinarima zašto je Ronaldo završio na klupi, a engleski BBC piše da je ovo njegov najhrabriji potez u osam godina na klupi Portugala. Goncalo Ramos, mladi napadač Benfice sve je oduševio kao zamjena za Ronalda, zabio je čak tri gola. 

Ostavljanje Ronalda na klupi mogao bi biti jasan znak tko je šef u reprezentaciji. Podsjetimo, nakon posljednje utakmice u grupnoj fazi protiv Južne Koreje, slavni Portugalac je zamijenjen, a prilikom izlaska burno je reagirao rekavši – On žuri da me zamijeni. Dan nakon izbornik Portugala poručio je da mu se taj potez Ronalda nije svidio. 

Jučer je cijeli svijet ponovno mogao svjedočiti neobjašnjivom potezu Ronalda, dok su svi njegovi suigrači slavili s navijačima na tribini, Cristiano je otišao u svlačionicu. Ipak, malo poslije peterostruki osvajač Zlatne lopte oglasio se na Instagramu: 

– Nevjerojatan dan za Portugal, povijesni rezultat na najvećem svjetskom natjecanju. Sjajna predstava ekipe pune talenta i mladosti. Našoj reprezentaciji treba čestitati. San je i dalje živ. Do kraja. Naprijed, Portugal. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?