Navijači u Dohi: Mislim da su Brazilci uzalud pripremali svoj poseban ples

U petak je pred nama pravi nogometni spektakl. U Kataru je ostalo osam najboljih ekipa koje se bore za titulu svjetskog prvaka. Među njima je i Hrvatska. Sutra u 16 sati igramo protiv Brazila, piše hrt.hr.

S posljednjim informacijama iz Dohe u središnji se Dnevnik javila naša reporterka Martina Validžić

– Za hrvatske navijače danas je “zatišje pred oluju”. To se ne bi moglo reći za brazilske navijače, preplavili su Dohu, puno ih ima. Imaju jako puno simpatizera. Procjenjuje se da bi na tribinama Education Cityja trebalo biti oko tri tisuće navijača, najavljeni su charter letovi, stižu bubanj i najveći hrvatski dres. Nemamo službenu potvrdu, no priča se da su sve ulaznice za sutrašnju utakmicu rasprodane, istaknula je u javljanju.

– Svi znamo da je Brazil svjetska nogometna velesila, ali mi smo aktualni svjetski viceprvaci. Vjerujemo u momke i našeg kapetana Luku, hvala im za svu radost što su donijeli hrvatskom narodu, rekao je jedan od navijača.

– Mislim da su Brazilci uzalud pripremili poseban ples za sutra. Nadam se da posljednji ples plešu Hrvati sutra navečer. Pozdravljam sve navijače koji su došli dati potporu te sve koje navijaju za Hrvatsku diljem svijeta, dodao je drugi. 

Prema procjenama, oko tri tisuće navijača uživo će navijati za Hrvatsku, a milijuni, naravno, pred malim ekranima. Danas još odmarajmo, jer sutra nas čeka pravi nogometni spektakl.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?