U vodstvu Amerikanka Tennell, Cvijanović na 19. mjestu

Prvi natjecateljski dan 54. izdanja Zlatne piruete, koje se održava u sisačkoj dvorani Zibel, završen je kratkim programom klizačica nakon kojeg je u vodstvu Amerikanka Bradie Tennell, a jedina domaća predstavnica Hana Cvijanović se trenutačno nalazi na 19. mjestu u konkurenciji 28 natjecateljica, piše hrt.hr.

Vodeća Amerikanka Tennell ima 68,84 bodova, drugo mjesto drži njena sunarodnjakinja Lindsay Thorngren (60,49), a treća je Nizozemka Lindsay van Zundert (58,66).

Hana Cvijanović je za svoj nastup dobila 44,92 bodova.

– Nisam zadovoljna kako je sve prošlo. Trostruki flip nisam napravila, koji inače radim normalno na treningu, a to je sad već drugo, treće natjecanje na kojem ga nisam napravila pa mi to već malo ide na živce. Tehnička pogreška se dogodila, premalo brzine i to je to. Nisam nezadovoljna kratkim programom, u redu je, ne bih rekla da je sutra u dugom prilika za popravni nego jednostavno klizati najbolje što mogu. Prvi put sam se natjecala u Sisku i led je odličan, izjavila je Hana Cvijanović nakon nastupa.

U petak će u 11 sati započeti ritam ples plesnih parova, od 14.15 sati na rasporedu je finale sportskih parova, a od 17.30 sati i finale u konkurenciji klizačica. U subotu su na rasporedu finalni nastupi klizača i plesnih parova.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?