Ilija Ćosić: “Mi smo mali, ali uvijek nas se čuje i vidi”

– Hrvatski navijači ne sumnjaju da ćemo ući u finale. Tri tisuće navijača bilo je na četvrtfinalu protiv Brazila, neki su se vratili kući, ali mnogi dolaze sada u Katar. Navodno je kontingent karata pušten u prodaju bio rasprodan već do kraja prvog poluvremena s Brazilom, rekla je Martina Validžić u javljaju iz Katara u Dnevniku HTV-a, piše hrt.hr.

Ilija Ćosić, “alfa i omega” akcija svih akcija hrvatskih navijača u Dohi, komentirao je slavlje nakon izbacivanja Brazila.

– Posljednja noć je bila jako burna, trajala je do izlaska sunca. Svi smo bili sretni, odradili smo to na najbolji mogući način. Stalno smo u kontaktu sa Savezom, zatražen je novi kontingent ulaznica od Fife. Nadamo se da će Fifa ispoštovati aktualnog viceprvaka svijeta i isporučiti dodatne ulaznice, rekao je Ćosić.

Ćosić je dodatno objasnio na što trebaju pripaziti navijači koji dolaze, prvenstveno je naglasio da ne zaborave ispuniti propusnice na vrijeme.

Na tribinama je protiv Brazila bila velika hrvatska zastava.

– Imali smo jučer malo problema s najvećom zastavom. FIFA ju je htjela zaplijeniti zbog dimenzija. No, uz razgovore i diplomatske napore uspjeli smo ju vratiti. Sad spremamo malo drugačiju zastavu na više komada, ali većom dimenzijom kad se spoji, rekao je Ćosić pa dodao:

– Imali smo vjeru da prolazimo. Mi smo mali, ali uvijek nas se čuje i vidi. Protiv Argentine ponavljamo Rusiju.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?