Oršić: Osjetili smo da će ovo biti naš dan!

Hrvatski nogometaši bili su presretni nakon prolaska Brazila u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, piše hrt.hr.

– Stvarno smo se borili 120 minuta, kao i u zadnjoj utakmici, idemo dalje! Ne znam to je vrhunac, oni su odlična ekipa i pojedinci. Prije utakmice svi su govorili da oni igraju najbolji nogomet, pojedinačno i jesu najbolji. Nismo odustajali nakon gola, kod 0:0 smo htjeli zabiti, igrali smo brže i isplatilo se, rekao je junak Vatrenih Dominik Livaković.

Mislav Oršić kaže:

– Ne znam što reći, najbitnije je da smo prošli, piše se rezultat. Borili smo se i dali smo sve od sebe. Brazil je imao puno šansi, ali Livi je sve poskidao, osjećali smo da bi mogli nešto napraviti i da je ovo naš dan. 

Opisao je akciju za gol:

– Bila je neka polukontra, vidio sam Petka u sredinu i pomislio sam da mu idem dati lijepu povratnu, da ne skače puno, i eto, dobro je završilo, kaže Oršić i dodaje:

– Svi želimo napraviti rezultat, nitko ne iskače iz okvira. Svi smo nakon njihovog gola imali istu misao, da imamo još 15 minuta i da možemo okrenuti i to se dogodilo.

– Nema komentara, imao sam neki osjećaj kakav nikad nisam imao, zaslužili smo ovo i možemo dalje. Nije se smanjio gol, mislim da smo svi pucali sjajno, možda je to neko iskustvo iz Rusije, biti hladan i sjajni Liva, svi zajedno idemo dalje, rekao je Lovro Majer.

Što je Dalić rekao na odmoru između produžetaka?

– Rekao je da nastavimo gdje smo stali i da igramo dalje. Danas je jako bitno da igrači s klupe daju svoj doprinos. Zato nas ima 26 i svi možemo biti ponosni što smo napravili, dodao je Majer.

Brazilce je opisao:

– Možda nisu bili na nekom nivou. No mi smo ih skratili na dosta segmenata. Imali su tri velike šanse, ali nemam baš komentara, čudo, još ne mogu vjerovati. Idemo sad utakmicu po utakmicu, probati doći u finale. Ako se sve posloži možemo osvojiti, kaže Majer.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?