Šapit: Neću lagati, kad smo primili gol nije mi bilo svejedno

– Očito našima odgovara arapska kuhinja, posebno Livakoviću. Možda bi to mogao uvesti u svoju svakodnevnu prehranu nakon što završi Svjetsko prvenstvo, rekao je Marko Šapit našalivši se na početku javljanja iz Dohe u emisiju Dobro jutro, Hrvatska, piše hrt.hr.

– Izdržat ćemo mi sve to. To je najmanji problem. Svaki put mogu biti produžeci, svaki put mogu biti penali, može i koja serija više. Glas će to izdržati, slušalice su isto tako preživjele. Morao sam zagrliti dragog Božu. Silno oduševljenje nakon utakmice, svima smo bili simpatični, primili smo jako puno čestitki od stranih kolega, ali moram priznati ne i od Brazilaca. A lijepo smo im po dolasku u press-centar rekli da će im to biti zadnja utakmica na prvenstvu, dodao je Šapit.

Prije prijenosa Hrvatska – Brazil istaknuo je kako je sve optimističniji kako se približavao početak susreta. 

– Kad se pripremate za neki prijenos, što više čitate i gledate, izgleda vam sve bolje i bolje. U analizi kad gledaš Brazil fenomenalni su na prvu, ali imaju tih rupa u svojoj igri i u razgovoru s našima shvatiš da su naši svjesni toga. Znali su da je ono kako su igrali Srbija i Švicarska protiv Brazila bilo dobro, ali im je nedostajalo hrabrosti. Obećali su tu hrabrost i kad se sve to spoji, imao sam stvarno dobar osjećaj. Neću sad lagati, kad smo primili gol u posljednjoj minuti prvog produžetka, naravno da ti nije svejedno. Ali opet govor tijela naših na odmoru između dva produžetka davao mi je nadu da momci zaista vjeruju u sebe i da misle da to mogu okrenuti. Sad nakon ovoga mislim da je njima sve dostižno i da oni nisu završili svoj posao ovdje u Kataru, smatra Šapit. 

Koja je formula uspjeha Vatrenih?

– Dalić garantira da su najuređenija reprezentacija na Svjetskom prvenstvu, svi rade i dišu kao jedan, nema nikakvog iskakanja i da su zato došli dokle su došli. Nismo svjesni i ne možemo pojmiti kako je ovo veliki uspjeh za tako malu zemlju. Ovo je čudo nad čudima. Možemo biti sretni da smo dio toga. Sve ćemo izdržati, samo neka nastave dalje.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?