Tata Gvardiol: Vidimo se na aerodromu sa zlatom

Novu utakmicu za pamćenje, kao da ih ima već tisuće u nogama, odigrao je ministar obrane hrvatske reprezentacije Joško Gvardiol. Naša ekipa jutros je na zagrebačkom Dolcu posjetila njegova oca Tihomira, piše hrt.hr.

– Slavim još od sinoć, nisam ni spavao, rekao je našoj Ruži Ištuk

Je li moguće opisati emocije koje ga prevladavaju?

– Gledao sam doma, jako teško gledam, jako emotivno to proživljavam. Nije mi bilo lako gledati. Supruga i kćeri su me malo smirivale. Srce mi je ispunjeno. Neizrecivo, ne mogu vam opisati kako se osjećam. 

I dalje je u ribarnici, bio je jučer i danas je tu. 

– To je moj život, ja to volim. Rođen sam u ribarskom mjestu, ribario sam. I dan-danas imam veze s ribom. Jednostavno, ja to obožavam.

Je li se čuo s Joškom?

– I prije i poslije utakmice smo se čuli. On je rekao: Tata, borit ćemo se i dati sve od sebe. Poslije utakmice nije imao što reći, već samo da idu proslaviti. 

Što su prošli do ovog uspjeha?

– To je proces. Svaki roditelj daje podršku svome djetetu. Kad ga upišete na glazbu, sport, bilo što, dajete mu podršku, iako nema garancije. Kao roditelj dajete sve od sebe. Znali smo krenuti u 4-5 popodne i doći u pola noći, a ja se dižem u 4 sata ujutro. Nije mi to bilo teško, a nije bilo garancije hoće li uspjeti ili neće, ali dajete tu ljubav djetetu.

Poruka Jošku i Vatrenima: – Idemo do finala! Samo hrabro i vidimo se u Zagrebu na aerodromu sa zlatnom medaljom. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?