Deschamps: Ima nešto u mentalitetu i stanju uma

“Ovo je fantastično, Engleska je bila sjajna, no mi smo odgovorilI”, rekao je Francuski izbornik Deschamps nakon plasmana u polufinale SP-a, gdje Francusku čeka Maroko, piše hrt.hr.

– Ovo je fantastično. Suočili smo se s odličnom Engleskom, koja je bila na razini kako trkački tako i tehnički. No, mi smo odgovorili, možda smo imali i malo sreće, ali ima nešto i u mentalitetu i stanju uma. Prekrasno je ponovno biti među posljednje četiri reprezentacije, željeli bismo nakratko zaustaviti vrijeme. Ovu večer ćemo sačuvati. Naš sljedeći protivnik Maroko zaslužuje poštovanje iako vjerojatno nije bio u krugu momčadi koje smo očekivali. Primili su samo jedan gol u pet utakmica tako da ćemo ih ozbiljno shvatiti, rekao je francuski izbornik Didier Deschamps.

– U konačnici su golovi ono što se broji. Odlučili su detaljčići. Ponosan sam na igru svoje momčadi tijekom turnira. Čestitke Francuskoj, oni znaju kako su bili dijelom velike utakmice. Mislim kako nismo mogli dati više. Došli smo osvojiti naslov, imamo momčad koja je sposobna za to. Harry je bio sjajan za našu momčad, pouzdan u toliko navrata, ne bismo niti bili ovdje da nije bilo njegovih golova. I pobjeđuje se i gubi kao momčad, kaže engleski izbornik Gareth Southgate.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?