Vatreni u dobrom raspoloženju trenirali, pošteda Gvardiolu

Jedan od najboljih hrvatskih igrača na Svjetskom prvenstvu u Kataru Joško Gvardiol propustio je trening Vatrenih.

Međutim, nema razloga panici, Gvardiol nije ozlijeđen, već je dobio poštedu izbornika Zlatka Dalića kako bi se posve oporavio nakon teškog i dramatičnog ogleda protiv Brazila, piše hrt.hr.

Iza Vatrenih su napornih 120 minuta, a potom i stresno izvođenje jedanaesteraca. Puni trening nije odradio niti Marcelo Brozović koji je nizao krugove oko terena u trening kampu Vatrenih Al Ersal 3. Ostatak momčadi normalno je trenirao za polufinalni ogled protiv bivših dvostrukih svjetskih prvaka Argentinaca.

Dobra je vijest kako se momčad “očistila” kartona i nitko neće propustiti polufinale, niti možebitno finale. Naravno, ako ne zaradi crveni karton. Pauza od jedne utakmice prijetila je Luki Modriću, Dejanu LovrenuMateu Kovačiću, te Borni Barišiću. Međuim, nakon četvrtfinala žuti kartoni se brišu.

S druge strane, “Gauči” će zbog žutih kartona biti bez braniča Marcosa Acune i Gonzala Montiela.

Pretposljednji trening hrvatske reprezentacije prije utakmice privukao je ogroman interes medija. U dvorani za vrijeme konferencije za novinare na kojoj su bili Josip Juranović Bruno Petković praktički nije bilo praznog mjesta.

Televizijske ekipe su se potom “gurale” i uz teren kako bi snimile prvih 15 minuta treninga. Sve je najviše zanimalo u kakvom je stanju Luka Modrić. Kapetan Vatrenih je odlično i sjajnog raspoloženja željan odvesti hrvatsku reprezentaciju u novo finale.

Prema posljednjim vijestima na tribinama stadiona Lusail trebalo bi biti oko 3.000 hrvatskih navijača, najviše do sada u Kataru. Međutim, s druge strane će nas očekivati možda i više od 35.000 argentinskih navijača.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?