Vatreni odradili posljednji trening uoči sutrašnjeg susreta protiv Argentine 

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening uoči sutrašnjeg susreta protiv Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva u Dohi, piše hrt.hr.

Bio je to još jedan “dan minus 1” ili kako FIFA dan prije utakmice zove MD-1. Šesti do sada na ovom Svjetskom prvenstvu. Što je znak da Vatreni dobro voze i napreduju u Katru.

U kampu hrvatske reprezentacije u Dohi, Al Ersal 3 opuštena je atmosfera, a da se nešto važno događa vidljivo je tek po broju novinara koji “opsjedaju” bazu Vatrenih. Od utakmice s Brazilom sve je teže pronaći mjesto za stolom u press centru ili za kameru uz teren.

Najvažnija je vijest da su svi igrači trenirali, što je najavio i hrvatski izbornik Zlatko Dalić na današnjoj novinarskoj konferenciji.

– Imamo snage, imamo energije, to nije upitno. Znamo da ćemo dati sve od sebe, imamo dobru situaciju u momčadi, nemamo velikih problema, svi su zdravi i spremni, poručio je Dalić.

Na posljednjem treningu uobičajeno se bruse posljednji detalji taktike za utakmicu.

Dalić ne bi trebao imati previše dvojbi oko sastava koji će u utorak istrčati na travnjak stadiona Lusail. Jedan od upitnika moglo bi biti tek desno krilo, hoće li kao i protiv Brazila započeti Mario Pašalić ili Nikola Vlašić.

MOGUĆI SASTAVI:

Argentina: E. Martinez – Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico – Mac Allister, Fernandez, De Paul – Di Maria (Paredes), Messi, Alvarez.

Hrvatska: Livaković – Juranović, Lovren, Gvardiol, Sosa – Kovačić, Brozović, Modrić – Pašalić (Vlašić), Kramarić, Perišić.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?